Tesla, beter bekend als het bedrijf dat de wereld bekend liet maken met de elektrische auto is terug met weer een nieuwe vernuftigheid. Namelijk de onverwoestbare pick-up truck. Alhoewel dat nog weleens betwist kan worden. De elektrische Cybertruck zoals het genoemd wordt is namelijk niet zo onverwoestbaar als van tevoren werd gesteld.

In de Verenigde Staten doen dit soort voertuigen goed. De normale burger gaat lekker op pad om zijn burgers in de natuur te bakken. Dit kan niet zonder een truck dat niet getorpedeerd door kogels kan worden. Slaat het ergens op? Nee, waarschijnlijk niet maar leuk is het wel. Om te testen hoe sterk de ruiten van dit voertuig waren leek Elon Musk het een goed idee een versterkte bal keihard er tegenaan te gooien. Wat blijkt? Toch niet zo onverwoestbaar als gepretendeerd werd. Daarom is het nog maar de vraag of dit voertuig serieus genomen moet worden. Het ziet er namelijk niet uit. Beoordeel zelf en stel jezelf de vraag of je hiermee de natuur in wilt gaan.

Dat Elon Musk een beetje excentriek is wisten we natuurlijk al. Niet iedereen stuurt een Tesla de ruimte in puur omdat het kan. De geschiedenis leert ons dat de meest geniale individuen een beetje of een beetje veel excentriek bleken te zijn.