Zodra het nodig is om brommer- of scooteronderdelen te vervangen, doe je er goed aan te kijken naar de specificaties van zowel je voertuig als het component zelf. We leggen je daarom graag uit waar je je keuze op kunt baseren.

Accu kiezen

Als je brommer of scooter is uitgerust met eenvoudige elektronische circuits, kan een universele accu precies zijn wat je nodig hebt. Voor extra kracht is een 12 Volt exemplaar aan te raden. Wil je zo weinig mogelijk tot geen omkijken hebben naar je accu? Dan kies je een duurzaam en onderhoudsvrij model van het merk Fulbat!
Zorg er wel voor dat de capaciteit van de gekozen accu, uitgedrukt in ampère-uur (Ah), geschikt is voor jouw scooter of brommer. Zeker voor het geval je extra elektronische accessoires hebt gemonteerd, wordt een hogere capaciteit aanbevolen.

Bovendien moet je nieuwe accu wel in jouw voertuig passen! Controleer daarom altijd goed de afmetingen van de batterij en of deze overeenkomen met je brommer of scooter. Zorg er ook voor dat je voldoende speling hebt.
Controleer tot slot nauwkeurig of je kabelschoenen en montagesnoeren helemaal intact zijn. Zo ja, dan wordt de volledige capaciteit van je accu benut.

Accu kopen

Weet je precies welk model je nodig hebt om de prestaties van je scooter te verbeteren? Dan is het tijd om je scooter accu te gaan bestellen! Hiervoor kun je terecht bij K-Parts, dé online scooter-onderdelen winkel van Nederland.
In deze webshop kun je alle benodigdheden voor je scooter of brommer bestellen, of het nu gaat om lampen, beplating, helmen of onderdelen voor onderhoud. Deze kun je eenvoudig zelf installeren om kosten te besparen op een monteur. Bovendien leer je je favoriete voertuig zo nóg beter kennen!

Zodra je bestelling geplaatst is, worden alle onderdelen supersnel naar je verzonden. Dat betekent dat je onmiddellijk aan de slag kunt met het optimaliseren van jouw brommer of scooter!