Leasen is het nieuwe kopen. We leasen tenslotte al heel veel, het ligt er maar net aan hoe je het noemt. Je telefoon abonnement om even een voorbeeld te nemen is ook een soort van lease, je hypotheek ook een lening waarmee je iets afbetaald. Nu zijn er ontzettend veel lease vormen en nog veel meer leasemaatschappijen. Dit samen maakt het leasen steeds goedkoper maar ook steeds onduidelijker.

 

Leasemaatschappijen vergelijken

Omdat er veel leasemaatschappijen en leasevormen zijn. Is nu de website leasen24.nl in het leven geroepen waarop in de eerste instantie mensen die geïnteresseerd zijn in een lease auto allerhande informatie kan vinden hierover. Zo kunnen de bezoekers er de verschillen tussen de vele leasevormen vinden. Andere lease informatie vinden en het laatste nieuws lezen. Daarnaast bied de website een zoekgedeelte een complete lijst die elke week aangevuld wordt met nieuwe leasemaatschappijen.

 

Zoeken naar een lease

Waar veel lease websites en lease bedrijven hun complete aanbod lease auto’s op hun website aanbieden kun je dit op leasen24.nl niet vinden. Op leasen24.nl wordt de nadruk gelegd op de vele leasemaatschappijen. Het platform wil de consument een dienst bieden waar de vele maatschappijen vergelijken kunnen worden en beoordelingen en reviews geplaatst en gelezen kunnen worden. Zoals je bijvoorbeeld hier kunt zien bij een van de grootste lease aanbieders in Nederland “LeasePlanDirect” Zo kan de klant op basis van een aantal zoek voorwaarden zoeken naar leasebedrijven. Zoals op regio, leasevorm en kan er eventueel gezocht worden naar leasemaatschappijen die bepaalde merken aanbieden.

 

Omdat de consument zijn lease ervaringen kan plaatsen op de pagina van een van de leasebedrijven. Kunnen andere deze weer lezen om te zien of er een goede service geleverd wordt etc. Klachten maar ook complimenten worden op deze manier onafhankelijk gedeeld. Zo geeft het de consument een eerlijk aanbod met reviews en beoordelingen van de vele leasemaatschappijen. En werkt het tegelijkertijd in de hand dat bedrijven hun best moeten doen en een goede dienstverlening moeten neer zetten.

 

Het kaf van het koren scheiden

De auto lease markt is langzaam aan het verzadigen. Er zijn te veel lease auto bedrijven vele met hun zelf bedachte leasevormen. Waardoor een auto leasen niet bepaald duidelijk en overzichtelijk is geworden. Om het kaf van het koren te scheiden is er nu een onafhankelijk platvorm waarop deze leasemaatschappijen vergeleken worden. Hoewel de meeste bedrijven door het team aan de website toegevoegd worden kunnen ook de leasemaatschappijen een eigen pagina aanvragen. Dit brengt niet alleen voor de consument vele voordelen maar ook voor de bedrijven.

 

Lease keurmerk

Hoewel het platform leasen24.nl zichzelf niet direct als een keurmerk in de markt wil zetten. Fungeert het tussen neus en lippen wel zo. Echter kun je het beter zien als een keurmerk die door de consument beheerd wordt. Als leasemaatschappij kun je je aanmelden maar is dit geen garantie voor plaatsing. Daarnaast zul je als bedrijf alle eventuele klachten serieus moeten nemen en goed moeten oplossen. Dit bied voor de bedrijven ook meteen een platform waar de juiste doelgroep komt kijken voor informatie over lease en omdat je kunt zoeken op regio en leasevorm wordt de doelgroep specifieker en een grotere potentiële klant.

 

Omdat de website nu nog in opbouw is kun je je tijdelijk als leasemaatschappij gratis aanmelden, er zal dan wel een selectie plaatsvinden. In de toekomst zal deze dienst niet meer gratis zijn en kun je dus beter nu al een plekje reserveren op de website. Ga voor meer informatie naar www.leasen24.nl