Ford F150 pick-ups

Met zo veel verschillende auto’s en merken op de markt is het soms lastig om de juiste wagen te vinden die bij jou past. Maar net zoals met vele producten wordt er soms iets op de markt gebracht dat zo enorm speciaal is dat je het wel moet hebben. Maar laten we vooral eerlijk blijven, het is niet altijd voor iedereen bestemd. Dit geldt zeker ook voor de Ford F150 pick-ups die momenteel op de markt zijn. Dit is het neusje van de zalm betreft auto’s en onderscheid de jongens van de mannen en de meisjes van de vrouwen. De Ford F150 pick-ups zijn enkel weggelegd voor de echte stoere avontuurlijke mannen en vrouwen onder ons die het waardig zijn om in zo een fantastische wagen te rijden.

Niet voor iedereen

In de Verenigde Staten zijn de Ford F150 pick-ups al jaren lang immens populair maar in ons nuchtere Nederland wordt zo een stoere auto vaak over het hoofd gezien omdat hier de meeste leven onder het motto: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. En daarom, zoals we al eerder zeiden, is deze auto niet voor iedereen. Deze auto wilt geen volger, maar een leider. Geen trendgevoelig persoon maar een trendzetter!

Er zitten vele voordelen aan de Ford F150 pick-ups en is daarom zeker de moeite waard om eens goed onder de loep te nemen. Enkele voordelen van de Ford F150:
– De ontzettend grote laadruimte is perfect voor alle grote materialen die je moet vervoeren. De laadruimte is sterk en robuust en kan veel gewicht aan.
– Je hebt de optie om Apple Carplay en Android auto toe te voegen aan je pick-up
– Het oude Sony stereo systeem is geupgrade naar de B&O Play- het beste geluidssysteem dat momenteel op de markt te verkrijgen is
-V oetgangersdetectie- dit is een grote verbetering op de veiligheid wanneer je aan het rijden bent.
–  De optie om de auto uit te laten rusten met een EcoBoost motor met een inhoud van 2.7L V6of een 3.5L V6. Heb je toch een voorkeur naar de 5.0L V8 motor is dit ook geen probleem.